MSC-mærket får løftet årsmøde

MSC-mærket bruges til at vise fiskeprodukter, som er indfanget ved bæredygtige fiskeri-metoder. BorgEpic har leveret grafisk facilitering til organisationens årsmøde

I slutningen af april var BorgEpic hyret ud som grafisk facilitator til MSC-mærkets Årsmøde for kommercielle partnere.

“Vi hyrede BorgEpic til grafisk visualisering af oplæggene til vores årsmøde for vores partnere. BorgEpics illustrationer og sjove streg var med til at gøre nogle af de mere tekniske emner lettere at forstå og skabte en humoristisk opsummering og kærkomment analogt afbræk, efter en lang dag med powerpoints og grafer.”
/Morten Fristrup – Commercial & Communications Officer, Denmark, Marine Stewardship Council

Lidt om fisk

Det lille, blå fiskemærke kan findes på et hav (høhø) af produkter og viser at produktet er lavet med bæredygtigt indfanget fisk.

Danskerne er vilde med bæredygtig fisk og som det ses i illustrationerne er det kun gået fremad for mærkningsordningen. I Danmark findes der i skrivende stund 1607 MSC-mærkede produkter på hylderne i de danske supermarkeder. Nye produkter er på vej i form af babymad og tang-chips.

MSC-mærket er de seneste par blevet promoveret med en årlig kampagne. Dette gentages i 2018 under hashtagget #minblaafisk. Kampagnen sætter fokus på fiskens vej til middagsbordet med nemme fiskeopskifter og fokus på “os der elsker fisk”.

For Marine Stewardship Council, organisationen bag MSC-mærket, er den helt store opgave i 2018 at øge sporbarheden af fiskeprodukterne. Pilotprojekter er undervejs, som skal give forbrugerne mulighed for at følge fiskens vej hele vejen fra fangst til fiskefinger.

Der findes også et bæredygtigt mærke for opdrættet fisk – ASC, som ligeledes oplever stigende succes og opmærksomhed. ASC deltog som medarrangør af Årsmødet, men er sin egen organisation.

Grafiske referater:

Du kan se de visuelle referater fra årsmødet her:

Har du et arrangement, som trænger til et  grafisk løft? Vil du gerne give dine deltagere unikke take-aways? Kontakt BorgEpic og få et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *