“Alle gode designs starter med en god historie”

Mangler du et nyt logo, eller trænger dit eksisterende logo til et omdesign?

De bedste logoer fortæller om dit firmas værdier, vækker tillid og giver dine kunder og samarbejdspartnere en instinktiv ide om, hvad din forretnings kerneydelse er.

Og så er de selvfølgelig til at huske. Mennesker er visuelle væsner og vi husker billeder mange gange bedre end ord og navne. Derfor er det en god ide at investere i et ordentligt logo, der fortæller den historie som er rigtig for dig og din forretning.

Det perfekte logo kommer i mange former.

Det kan være en kompleks opgave at komme frem til det helt rigtige logo til netop dit brand.

Hos BorgEpic udvikler vi derfor det gode logodesign i tæt samarbejde med dig. Du kender din forretning, dine værdier og den historie du gerne vil fortælle – vi ved, hvordan du kan udtrykke din kernehistorie gennem et skarpt visuelt design.

Designprocessen

Processen består typisk af et designbrief over telefonen, eller fysisk, hvor vi finder ind til det du gerne vil signalere og får afstemt forventningerne. Du kan forvente at det tager 15 – 30 minutter.

På baggrund af briefet udarbejder vi en række ideer og skitser og kommer frem til et design vi skal gå videre med. Herefter finpudses designet og præsenteres for dig, hvorefter der vil være plads til så mange runder af korrektur, som du har behov for.

Når vi er nået frem til logoets endelige form vil du modtage det i det aftalte antal formater og farver og faktura fremsendes.

Pris

Grundpris for design af logo: 2500 DKK ,-

For grundprisen modtager du:

  • Udgaver: Logo leveres som udgangspunkt i en rektangulær og en kvadratisk udgave, med mindre andet aftales.
  • Farver: Logo leveres i 2 farver (f.x. sort+hvid), samt i negativ version og transparent udgave. CMYK til tryk og RGB til web.
  • Fil-formater og anvendelse: Logo leveres som EPS-filer til tryk og PNG-filer i til web.

Falder dine behov udenfor ovenstående er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Eksempler

Her kan du se udvalgte eksempler på logodesign af BorgEpic.