BorgEpic er en enkeltmandsvirksomhed, som ejes af Hasse Borg Søegren.
Jeg er uddannet i kommunikation, projektledelse og marketing og er specialiseret indenfor grafisk design, sociale medier, content marketing og strategisk kommunikation.

Med BorgEpic arbejder jeg primært med grafisk facilitering. For eksempel ved events og konferencer, hvor jeg tegner grafiske referater af oplæg og foredrag. Men jeg bruger også mine grafiske evner til at udarbejde infografik, designe logoer, illustrationer og animationsvideoer. Og skulle du have en anden opgave, så er jeg altid begejstret for at kaste mig over utraditionelle projekter.

En tegneglad amatør

Egentlig er jeg bare rigtig glad for at tegne. Det har jeg altid gjort. I al fald lige så længe jeg kan huske. I skolen og derhjemme. Ved lidt af en tilfældighed var jeg til et arrangement i min fagforening, hvor Mie Nørgaard afholdt kursus i grafisk facilitering. Her blev teknikken præsenteret som en personlig memo-teknik.

I stedet for bare at tegne formålsløst, men ved at forsøge at fortolke det hørte visuelt kunne mine kruseduller pludselig bruges til noget produktivt. Jeg ville kunne huske det hørte bedre og så fik jeg oven i købet et produkt ud af det, som var væsentligt mere delbart og tilfredsstillende end en samling håndskrevne noter, som med al sandsynlighed ville leve resten af sit liv i et af den slags skabe eller skuffer, som man kun åbner ved en tilfældighed og hurtigt lukker igen for ikke at kvæles i støv og nullermænd.

Jeg prøvede det forsigtigt af i forskellige sammenhænge – f.eks. Clever Content Conference 2016 og et seminar på mit arbejde. Jeg tegnede små referater af oplæggene og delte dem på relevante sociale kanaler med de rigtige event-specifikke #hashtags, samt I mit eget netværk. Responsen var overvældende. Og positiv. Det gav blod på tanden. Da omtalen reulterede i at et par forespørgsler på opgaver tikkede ind, sprang jeg ud i det her lille eventyr som selvstændig erhvervsdrivende med begge ben.

Manden bag BorgEpic

Hurtigt tegnet selvportræt februar 2019
En hurtig lille doodle-selfie anno 2019 🙂

Ved siden af BorgEpic arbejder jeg med kommunikation og marketing på Vestegnens Sprog- & Kompetencecenter.

Jeg er også far til en vidunderlig lille pige (snart to, faktisk), hvilket jeg med mellemrum tegner nogle små striber om. Dem kan man finde ovre på min facebookside, hvis det lyder interessant.

Og så har jeg lavet en masse forskelligt kommunikationsarbejde og -rådgivning. Du er velkommen til at finde mig og connecte på LinkedIn, hvis du vil læse lidt mere om min arbejdsbaggrund, sparre om noget, eller hvad det nu måtte være.

Hvis du har spørgsmål, eller vil tilbyde mig en opgave, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig her på siden.