Fra tid til anden laver jeg ting som falder udenfor de vante opgaver. Det kan være alt fra personlige projekter og eksperimenter til utraditionelle opgaver fra kunder, som ikke lige er dækket er mine normale ydelser.

Jeg ser det altid som en mulighed for at lære noget, blive klogere og udvide mine færdigheder. Hvis du sidder med et projekt, hvor visuel kommunikation, grafisk design og formidling kunne være en del af det, så kontakt mig endelig og lad os finde ud af om vi skal samarbejde.

Tidligere projekter

100-dages projektet

I foråret 2020 gik jeg på barsel med min anden datter. Ligesom første gang ønskede jeg at have et kreativt projekt ved siden af barslen. På opfordring fra min kone kastede jeg mig ud i #the100dayproject, hvor jeg valgte at skrive og tegne 100 små historier, evenntyr og børnerim. Du kan finde historier og illustrationer her på siden, samt på BorgEpics facebookside og på min Instagramkonto.

Brætspil

Jeg er en stor brætspilsentusiast og har haft muligheden og fornøjelsen af at være med til at lave nogle brætspil. Her har jeg primært stået for den grafiske del af arbejdet, men spil-design er også en af mine hobby-interessser. Indtil videre er det blevet til to brætspil, som begge er satiriske kommentarer over dansk politik: Valgkamp – et hurtigt kort og terningspil om folketingsvalg og Kampen for Danmark – et mere traditionelt brætspil, om højrefløjens indvandringspolitik.

Begge spil kan hentes og printes helt gratis i shoppen.

Har du lyst til at indgå et samarbejde omkring design og/eller udvikling af et brætspil er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte mig.

Far på barsel

I 2017 blev jeg far for første gang.
Jeg gik på barsel med min datter i 20 uger. Som en del af barslen førte jeg en slags tegneserie-dagbog over de oplevelser mig og min datter havde. Det blev i alt til 37 striber om ‘Far på Barsel’.

Du kan se tegningerne fra min barsel på BorgEpics facebookside og på min Instagramkonto

Video og animation

Videoindhold har en langt større sandsynlighed for at komme ud til din målgruppe på nettet. En animeret stil kan være en rigtig god måde at løfte et ellers tungt og tørt budskab. Jeg har tidligere arbejdet med at udvikle og producere såkaldte ‘explainer videos’.

Så, hvis du har en opgave, hvor du skal bruge en informationsvideo, whiteboard animation, eller animation i RSA Animate stil, så kontakt mig endelig og fortæl mere om opgaven. Så giver jeg gerne et uforpligtende tilbud.
Prisen afhænger af videoens længde og kompleksitet.
KONTAKT BORGEPIC

Eksempler

Her kan du se udvalgte eksempler på mit tidligere arbejde med informations- og animationsvideoer.

Videoerne er udarbejdet i samarbejde med Mediaspektrum.

Københavns Kommunes Lokaludvalg (2014)

Københavns Kommune – Valg til Lokaludvalg (2013)