Læs udtalelser og anbefalinger fra BorgEpics kunder og samarbejdspartnere.

Jeg har blandt andet samarbejdet med:

“Vi hyrede BorgEpic til grafisk visualisering af oplæggene til vores årsmøde for vores partnere. BorgEpics visuelle illustrationer og sjove streg var med til at gøre nogle af de mere tekniske emner lettere at forstå og skabte en humoristisk opsummering og kærkomment analogt afbræk, efter en lang dag med powerpoints og grafer.”

/Morten Fristrup – Commercial & Communications Officer, Denmark, Marine Stewardship Council

www.msc.org/dk
Marine Stewardship Council

“Vi havde oplevet BorgEpics tegninger til en anden konference og var ikke i tvivl om, at han også skulle komme og lave sine visuelle referater til No Zebras e-handelskonference. BorgEpic fanger lynhurtigt essensen af oplæggene og omdanner kreativt ord til tegninger. For deltagerne er tegningerne et sjovt og anderledes krydderi, og mange har efterfølgende set og downloadet de visuelle referater. Vi kan varmt anbefale BorgEpic, hvis I vil gøre tingene lidt anderledes til jeres næste event.

/Andreas G. Jensby – Communications & Marketing Manager, No Zebra

www.nozebra.dk
No Zebra – All digital – All commerce

“BorgEpics ’visuelle referater’ har været et effektivt trækplaster i vores strategiske brug af take-aways til vores konference om samskabelse i 2016. I en digital tid er værdien af at kunne levere et analogt produkt af høj kvalitet større end nogensinde og BorgEpics tegninger er for os super værdifuldt indhold og har derfor været en rigtig god investering.
BorgEpics evne til at forstå og formidle på en kreativ måde har efterfølgende skabt efterspørgsel blandt mine kolleger og vi regner bestemt med at gøre brug af hans talenter i fremtiden.”

/Michel Winckler – Kommunikation- og marketingkonsulent, University College Sjælland

https://uscj.dk
University College Sjælland – Professionshøjskolen Absalon

“BorgEpics tegninger var en kærkommen overraskelse på Clever Content Conference, hvor hans streg pludselig poppede up blandt tweets på konferencens officielle hashtag.
BorgEpics streg er fuld af humor, og han har flair for at omdanne og formidle auditive input til visuel output til gavn for andre.”

/Stine Holmgaard, Head of Events, Clever Content Academy
https://www.brandmovers.dk/
Clever Content Conference
http://www.brandmovers.dk/
Brand Movers
https://kommunikationogsprog.dk/
Kommunikation og Sprog